Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 18:03 - Хазартът и игрите за пари в интернет
Автор: sgames Категория: Забавление   
Прочетен: 1634 Коментари: 0 Гласове:
0



Онлайн залагания и игри
Онлайн залагания са всички хазартни игри, достъпни по компютърен път чрез Интернет. Всички хазартни игри които са измислени от човечеството и се практикуват са вече в нета. Има и една категория игри които не са хазартни, но се играят на пари. Те са също много популярни и всички занимаващи се с хазарт ги предлагат заедно с букмейкърските залози и казината.

Много е интересна историята на развитието на залаганията до интернет и сега в мрежата. Получават се повторения на всичко от развитието на хазарта в реални условия, но тук развитието е много бързо и изненадите са постоянни.

Няма човек попаднал в интернет да не е опитал една или друга форма на печелене на пари. Предполага се, че поне 80% са залагали в някаква форма на хазарт или игра с пари. Аз бих добавил 100% ако визирам различните лотарии, томболи и бонуси които раздават онлайн магазините. Поради тази причина трябва да знаем дали хазарта в интернет е законен или не.

В зависимост от държавата, в която живеете, играенето на хазарт в Интернет може да е законно или да не е. В много страни законодателството тепърва трябва да се синхронизира с това ново явление. И все пак няма причина при която да се притеснявате да играете хазарт в интернет, ако знаете някои неща и ги спазвате. По никакъв начин не нарушавате законите на страната си когато ползвате парите си преведени на сметка на легално казино, букмейкър или игра. Играейки там не нарушавате законите. Въпроса се свежда колко пари сте спечелили и как сте ги употребили. Въпросите не са нито малко нито прости, но за малките суми на играчите до сега няма направени проблеми. За по-големи суми нещата се решават по други начини. Но решения винаги има.

Разликите при игра в реалността и интернет
Първата и най-голяма разлика е, че можете да играете по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Можете да играете от където си искате. Винаги има играчи.
Втората разлика е, че можете да играете за пари или просто за забавление.

Залаганията в Интернет имат и финансови предимства. Много фирми за онлайн залагания са регистрирани в чужбина. Това означава, че много често залаганията не се облагат с данъци, макар че това би могло да се промени при едно бъдещо законодателство.

Други разлики са :
  • бързата игра – всички действия които се извършват от човека физически са с намалено времетраене при което всичко се развива в пъти по-бързо;
  • голямото разнообразие на залозите – както много малки така и много големи;
  • възможност за игра на много маси или участие в много игри едновременно и на последно място ще сложа това, че няма как да Ви въздействат другите играчи на психиката с физическото си присъствие, но има начини все пак и тук да се получи такова въздействие.
Има и отрицателни страни на играта онлайн и това са:
  • недоверието в получаваните резултати на заровете, картите или случайните числа;
  • решаващата роля на връзката при игра в нета;
  • много неизвестни неща за всички които са неспециалисти в програмирането – вируси, троянски коне, хакери и всякакви видове измами.
За да е всичко наред трябва да изучите доста неща от опита на другите и да се съобразявате с тях за да сте в безопасна среда.

Трябва да се запознаете с начините на внасяне и на теглене на пари. Да го направите с малки суми за проба.

Да имате хубава антивирусна програма и да не допускате друг да ползва Вашия компютър, както и да не записвате където и да е паролите си и акаунта.

SGames например притежава български превод и всичко е коректно!


Тагове:   хазарт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sgames
Категория: Забавление
Прочетен: 66827
Постинги: 13
Коментари: 1
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930