Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2009 15:43 - Защо да предпочетем печеленето на пари в Интернет пред останалите видове бизнес?
Автор: sgames Категория: Бизнес   
Прочетен: 1645 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2009 15:52


 Нашите предеди са избирали да отседнат и развият своите общности близо до постоянни и изобилни източници на прясна вода. Ето защо, навсякъде по света общностите се установяват близо до извор, река или езеро. Следвайки същата логика ако сте решили да развиете собствен бизнес, развийте го около някакъв постоянен (или поне дългосрочен) и изобилен източник на пари.

Интернет е точно такава революционна индустрия с постоянен прилив на пари и с отлични перспективи за бъдещето. Електронната търговия е най-добрия избор в сравнение с всякакъв друг съществуващ бизнес. Интернет продажбите непрекъснато растат и няма никаква причина да мислим, че тази възходяща тенденция ще спре.
  Фактите говорят сами за себе си:
  По официални данни онлайн продажбите бележат разтеж от 20% за 2008 г. И се очаква да достигнат 2 млр. евро годишно. Броя на хората, които пазаруват в Интернет расте всяка година и ако стартираш своя Интернет бизнес сега, възможността той да се развие и просперира през следващите години е много голяма. Освен това има и още много други причини да предпочетеш да печелиш пари по Интернет. Ето някои от тях:
 
  • Пътя на правенето на пари в Интернет е вече успешно проправен от пионерите в онлайн маркетинга. Те са написали книги за всики аспекти относно печалбите в Интернет. От книгите в електронния магазин на SGames ще получите всичката информация, която ви е необходима за да успее вашия бизнес в Интернет. Ще разберете какво да продавате, как да го търсите, как да го рекламирате, как да създавате собствени продукти, как да печелите от чужди продукти и още много други. Възможностите за печалба в Интернет са на практика безгранични, трябва обаче да откриете кои от тях са най-подходящи за вас.
  • Правенето на уеб сайт вече не изисква от вас да знаете наизуст сложни html кодове. От книгите в магазина на SGames ще разберете как да направите професионална уеб страница за минути.
  • Разходите, които ще направиш за да стане страницата ти достъпна и видима в цял свят са изключително ниски. Може да се купиш домейн име и хостинг за по-малко от 20 лв.
  • Има хиляди готови бизнеси, които не изискват от теб да създаваш нещо. Повече за готовите бизнеси, които може да направиш свои и затова как да ги рекламираш ще научиш от книгите в магазина на SGames.


Тагове:   онлайн,   доход,   книги,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sgames
Категория: Забавление
Прочетен: 66730
Постинги: 13
Коментари: 1
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031