Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 13:19 - Трикове в онлайн хазарта (Част I - Организатори)
Автор: sgames Категория: Забавление   
Прочетен: 4488 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.07.2009 13:21


Ако спазвате правилата за започване на игра в Интернет повечето от триковете на мошенниците /без част от хакерските номера/ ще сте ги избегнали. Остават открити редица други похвати с които искат да ви вкарат да залагате/играете на определено място. РЕКЛАМА. Как да преценим по нея кой какъв е? КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕКЛАМА И ПАРАДИРАНЕ С ДОКУМЕНТИ ТОЛКОВА ПО-МАЛЪК ШАНС ИМАТЕ ЗА ПЕЧАЛБА! Големите играчи в този бизнес не са най-добрите места за печелене на пари. Даже аз лично не ги предпочитам и препоръчвам. За да спечелят те дават много средства за да създадат впечатление и условия за тяхна печалба, а не на клиента. Не забравяйте никога - ВИЕ СТЕ ПРОТИВНИЦИ. Интересите ви са ПРОТИВОПОЛОЖНИ. В това няма нищо лошо. Нали затова сте тук да надиграете другия отбор и да спечелите.
ТРИК НОМЕР ЕДНО са БОНУСИТЕ и обвързването им с коефициентите или условията на игра /за игрите/. Колкото повече условности за получаването му толкова е по-лоша играта /няма значение популярността и/. Сравнете коефициентите които предлагат за залагане или бонусите за игрите. Те говорят много. Никой няма да даде предимството си на ПРОТИВНИКА за да може той да спечели по-лесно. Докато за букмейкърите е задължително сравнението на коефициентите – да се избере къде да се пусне фиша с по-големи печалби или да се предположи къде може да е манипулирано състезанието. Това вече е колкото и майсторството на играчите толкова и начин на игра. В игрите ситуацията е по-различна – там е необходимо да прецените до колко е реален бонуса който ви дават. С колкото повече условия е свързан толкова по-фалшива е работата /нямате шанс да го получите/. Подобни бонуси се научиха да дават и букмейкърите напоследък – подхода за оценка е същия.
ТРИК НОМЕР ДВЕ са различните такси които се плащат от играчите при спечелена игра. КОГАТО има разделение на таксите за заплащане от играчите и обвързването им с рейтинга това си е чист грабеж. Няма смисъл изобщо да го коментирам независимо от доводите. Нима когато си купувате хляб ви дават различна цена според разделение на по-гладни и по-малко гладни, по-големи и по-малки, по-знаещи и по-незнаещи и т.н.
ТРИК НОМЕР ТРИ е достъпната ви информация за вашите средства. Всички предлагат информация за конкретната игра - кой номер е, условията и, залога и т.н., но като цяло ви предоставят информация колко пари и кога и как сте ги внесли и същата информация кога сте ги изтеглили. Важно е да може да получите информация без да се молите или чрез друг вид разрешителен режим до информацията за всичките ви игри и счетоводство за тях. Ако има такава възможност този трик не е валиден.
ТРИК НОМЕР ЧЕТИРИ е един от най-разпространените – това е решение или въвеждане на арбитраж при определена ситуация /прекъсване на игрите поради причина на организаторите/. Тези случаи са възможности за решаване на редица спорни ситуации във ваша вреда и колкото повече трябва да спечелите толкова шанса за отреждане на ситуацията да е във ваша полза намалява. Във вашата игра освен условия при прекъсване на нета /което няма начин да бъде премахнато като причина/ не трябва да съществува друго. Реално е връщане на вашите пари преди възникване на ситуацията. Преценка на позиция или нещо друго е само във ваша вреда. При завършване на етап от турнир е възможно да се запазят резултатите до този етап, като е недопустимо незавършен етап да се преразглежда или арбитрира.
ТРИК НОМЕР ПЕТ използвайки положението, че доминират на пазара чрез лицензното споразумение си присвояват правото да контролират компютъра под предтекст, че може да ползвате анализиращи програми /помощен софтуер/. Това веднага трябва да ви накара да разберете, че имате работа с нечестен противник. Това не пречи да използвате анализираща програма на друг до вашия компютър или даже на вашия, ако сте доста добър програмист и машината ви е добра или я вържете в мрежа. Но достъпа да вашия компютър им дава възможности да печелят по много начини и дори да имат възможност за манипулация на играта. Освен това анализиращия софтуер изобщо не гарантира 100% печалба. Това не е и проблем за опонента ви в играта защото дали ви подсказва някой до вас или компютърна програма ще изиграете ход за да продължи играта. Малко за начините за печалба, които губите /продават информацията на маркетингови къщи, които търсят клиенти за собствените си клиенти, на търговци за реклама и т.н./
ТРИК НОМЕР ШЕСТ са разпространените сателитни турнири. Играчите печелят право да играят в турнир с награден фонд ХХХХ. Ами това си е направо нагло – наградния фонд независимо как е получен за раздаване трябва да се даде веднага и в пълен размер, ако е честен организатора. Така е в реалните казина и игри на пари – всичко сега и никакъв кредит /извън казината се приема кредит, но е рисковано, не малко филми има за това/. Това е един вид врата за да се спечелят много повече пари и то от вашите пари, защото нито ще имате възможност за проверка на всички турнири игри и т.н. направо невъзможен контрол. Избирате игра която си отдържа таксата и плаща наградния фонд, ако има добавяне към него е още по-добре. Турнирите от този вид забележете не са на близки дати, а трябва да се изчака при което или няма да може да се участва или казано по просто КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УСЛОВИЯ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИ НАМАЛЯВА ШАНСА.
ТРИК НОМЕР СЕДЕМ е вързан с трик номер пет – една от причините да търсят при вас анализиращи програми е тази, че тайно ползват ботове маскирани като играчи. Няма нужда от повече коментар, но има доста написано от играчи които са ги открили и са предупредили колегите си.
ТРИК НОМЕР ОСЕМ е това, че плащат на хора които да рекламират и показват печалби в съответната игра, както и да правят антиреклама на другите. Особено е показателно в случаите когато разработват ново казино например.
ТРИК НОМЕР ДЕВЕТ е свързан със сайтове, регистрирани фирми и сертифициращи организации, които са собственост на организаторите или създадени с тяхна помощ.

Ето втората част на тази статия - Трикове в онлайн хазарта (Част II - Играчи)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sgames
Категория: Забавление
Прочетен: 66833
Постинги: 13
Коментари: 1
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930